Metsälainsäädännön kokonaisuudistus keräsi kiitosta
(25.02.2015)

Maa- ja metsätalousministeriö on toteuttanut laajan metsälakien kokonaisuudistuksen vuosina 2012–2015. Lainsäädäntöön tehtyjen muutosten vaikutuksia tarkasteltiin tänään Säätytalolla pidetyssä metsälakiseminaarissa.

Jätevesiviikkoa vietetään toukokuussa ­– jätevesi on jätettä!
(17.02.2015, YM ja SYKE)

Jätevesiviikolla 18.–24. toukokuuta kannustetaan kiinteistönomistajia tarkistamaan jätevesijärjestelmänsä ja suunnittelemaan sen uudistamista hyvissä ajoin. Viikon kuluessa muistutetaan, että tarjolla on puolueetonta, ilmaista ja myös kiinteistöllä tapahtuvaa neuvontaa sekä erilaisia rakentamisen palveluita.

Euroopan metsäinstituutti uudistaa toimintaansa: Metsätietouden laajapohjainen hyödyntäminen ja yhteistyö yhä tärkeämpää
(02.02.2015, MMM ja EFI)

Maa- ja metsätalousministeriö järjesti Helsingissä 30.1.2015 työpajan, jossa pohdittiin miten paremmin hyödyntää Euroopan metsäinstituutin (European Forest Institute) tietoa ja asiantuntemusta. EFI:n uusi johtaja Marc Palahi kertoi strategisista linjauksistaan ja toiminnan painopisteistään. Suomalaiset yhteistyötahot kertoivat kokemuksistaan ja esittivät toiveita EFI:n toiminnan edelleen kehittämiseksi.
Sivun alkuun